4 sfaturi pentru un reprezentant AVON care transforma NU in DA

In continuare dorim sa va oferim cateva sfaturi utile pentru reprezentantii AVON care au ambitia de a transforma nu in DA!

1. Comanda Brosura AVON

E mult mai simplu sa primesti comenzi atunci cand ai tot timpul brosura AVON la tine! Pentru ca esti la inceput de drum, AVON iti vine in ajutor! In primele 5 campanii la AVON, ti-a fost pregatit un set de 3 brosuri la doar 5 lei (cod 9600 8). Brosura este magazinul tau, iar AVON iti recomanda sa comanzi minim 5 brosuri. Consulta pagina de reprezentant pentru mai multe detalii despre aceste oportunitati.

2. Participa la cursurile Beauty & Business

La aceste cursuri beauty trainerul zonei te va ajuta cu informatii esentiale ale fiecarei Campanii si cele mai utile trucuri din lumea frumusetii. Suna-ti liderul pentru a primi invitatia la prima ta intalnire despre frumusete si afacere.

3. Citeste My AVON Magazine

In My Avon Magazin gasesti premii in exclusivitate pentru tine, primesti sfaturi de la alti reprezentani, care te vor ajuta sa recomanzi produse site pregatesti pentru urmatoarele lansari.

4. Comanda si promoveaza produsele ROZ!

Aceste produse sunt produsele salvatoare din Brosura AVON. Fiecare produs cu fundita roz sau cu simbolul infinitului reprezinta donatia ta in lupta impotriva cancerului la san sau a violentei domestice. Chiar daca nu beneficiezi de discount pentru ele, acestea te ajuta la valoarea de comanda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like